De Psyche en het onbewust ziekmakende levenspatroon

Fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Daarom is het belangrijk voor mij, niet alleen naar je lichamelijke klachten te kijken, maar ook naar je emoties, denkpatronen en het spirituele bewustzijn. Als ik dat doe, krijg ik een beeld van je totale belevingswereld. Dit geeft me er inzicht in, welke aspecten een rol kunnen spelen bij het gevoel van onbehagen dat je ervaart.

Als je (hoog)gevoelig bent, kunnen psychische problemen samenhangen met hoog- of overgevoeligheid voor zintuiglijke of buitenzintuiglijke prikkels. Je kunt dus sneller dan gemiddeld geïrriteerd raken door geluid, licht, geuren, chemische toevoegingen in voeding, straling van elektronica ed. Ik geef je daarom tips, hoe je overbelasting van je systeem door deze factoren kunnen voorkomen en hoe je je hiertegen kunnen beschermen.  

Ook 
help ik je, je op deze aarde beter thuis te voelen en datgene dat je niet kunt veranderen, beter te accepteren. Ik help je je bewust te worden van je levensdoel, zodat je de motivatie en het plezier in je leven (weer) vindt.