Cursussen

Ik geef cursussen en afstemmingen in Shambhala-Eenheid ("turbo-reiki)

voor mensen die graag actief hun geluk, gezondheid, bewustzijn en effect van hun handelen willen beïnvloeden en/of graag anderen willen helpen. Dit kan individueel of in groepsverband plaatsvinden.

Het volgende kan aan bod komen:

  1. Meditatie (bij groepen) 
  2. Grondingsoefening
  3. Afstemming in de passende Shambhala Eenheid graad 
  4. Onderlinge energie-uitwisselingen (bij groepen)
  5. Groepshealing op afstand (bij groepen)
  6. Tips voor klachtenbestrijding cursussen Shambhala Eenheid.

Als je belangstelling hebt, kun je je telefonisch of via Email aanmelden. Je kunt je ook met een eigen groep aanmelden (2 tot 6 personen). 

Het Shambhala-Eenheid systeem vergt een actieve voorbereiding en betrokkenheid van de geïnteresseerde.  Je ontvangt tevoren de informatie voor de betreffende graad per mail. Je kunt je de stof inclusief de geïntegreerde video's eigen maken. Daarna maak je een afspraak om de betrokken energetische symbolen in je aura te laten plaatsen. Dit zal je bewustzijn, gezondheid en persoonlijkheid in positief opzicht sterk beïnvloeden. Op de dag van de afstemming, mag je een gewenst bedrag of ruildienst voldoen/afspreken.

Aanmelden voor afstemmingen of zelfhulp-bijeenkomsten bij Annemiek : 040-2233722 / 06-536 526 46 of per mail 
Locatie: Azalealaan 4 (tenzij anders vermeld)
5582 ED Waalre (Voldijn), bij Eindhoven
Noord-Brabant

Korte energetische behandelingen op locatie 

Binnen verpleeg- verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven en instellingen is er mogelijkheid om in pauzetijd, in een rustige ruimte, korte energetische behandelingen te geven om patiënten/cliënten en medewerkers weer optimaal ontspannen, alert, geconcentreerd en creatief te maken voor de rest van de dag.

Bel me voor een afspraak en overleg! 

Begeleide meditatie voor volwassenen en jongeren op locatie 

Graag verzorg ik binnen verpleeg- verzorgingstehuizen, gemeenschapscentra, bedrijven en instellingen of scholen voor Middelbaar en Hoger onderwijs, op regelmatige basis begeleide meditaties. Dit kan de rust, het concentratievermogen, effectiviteit en creativiteit van de deelnemers op positieve wijze beïnvloeden.

Bel me voor een plan! 


Groepsmeditatie voor kinderen

Behalve door individuele begeleiding, bied ik ook mijn diensten aan om klassikaal op school of met kleinere groepen in mijn praktijk, geleide meditaties met kinderen te doen.

Het effect? Breinonderzoek heeft aangetoond dat kinderen die meditatie hebben gedaan of doen, anders omgaan met stressvolle situaties en zich beter in kunnen leven in anderen. Ze maken andere keuzes in conflictsituaties: meer bewust en vanuit rust. Minder vanuit een impuls of drift. Ze kunnen beter bij zichzelf blijven en zich beter concentreren. Ze zullen eerlijker durven zijn en zich duidelijker en tactischer kunnen uiten.           

Meditatie is goed voor alle kinderhersenen in ontwikkeling en heeft al een blijvend effect na 8 weken mediteren.

Inspireert het u om het Wezen van een kind in zijn/haar leven te behouden en te versterken? Waardoor het er zijn/haar leven lang plezier van heeft?


Laten we het
 proberen op uw school! 5 à 10 minuten per klas is voldoende.
Bel me voor een plan!