Je behandelaar; Annemiek van Tuijl-van Nijnanten

In 1960 werd ik geboren in Aalst-Waalre bij Eindhoven, waar ik na 25 jaar omzwervingen weer terug ben gekomen. Ik heb veel interesses en capaciteiten, maar heb lang niet datgene gevonden, waarin ik werkelijk bevrediging vond.

Tot ik, op de leeftijd van 39 jaar, in aanraking kwam met Reiki. Enthousiast over de werking van kosmische energie begon ik daar meer cursussen en opleidingen in te volgen;
Shiatsu-therapie  inclusief Jin Shin Jyutsu en Holistic Pulsing. Ik kreeg Shambhala (de bron van Reiki) en daarna Shambhala-Eenheid  afstemmingen.

Door deze methoden ook te ondergaan, ontplooide ik me steeds meer tot de persoon die ik in wezen ben. Los van belemmerende angsten en patronen. Uiteraard blijf ik altijd bezig, want leven is groeien. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik hoogsensitief ben, wat veel van mijn gevoelservaringen verklaarde.

In 2005 kreeg ik de drang anderen te helpen op de manier die voor mij zo effectief was gebleken. Ik heb sindsdien veel (hoogsensitieve) kinderen, jong volwassenen en volwassenen met succes geholpen van hun klachten af te komen en hun eigen kracht en levensdoel te vinden.

Ik volgde een erkende opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis op HBO-niveau. Van juli 2007 tot 2019 ben ik erkend natuurgeneeskundig therapeut geweest. Sindsdien verkies ik op een minder formele manier mijn werkzaamheden voort te zetten.

Als Reiki- en Shambhala Eenheid Master ben ik vanaf 2006 gedurende 4 jaar voorzitter van De G.R.O.E.P. geweest.(www.reikigroep.org)
Ik geniet van het mooie, dankbare werk dat ik doe en hoop nog veel kinderen en volwassenen te mogen helpen gezonder, bewuster en gelukkiger te worden. Als je wilt help ik jou ook!
Bel  me maar.