Behandelingen

Helende energie is in de loop van de jaren, steeds sterker beschikbaar gekomen.
Usui heeft al weer een 200 jaar geleden Usui Reiki bekend gemaakt aan de mensen.
Sinds 2009 bestaat het systeem van Shambhala Eenheid/ "Turbo-Reiki".

Het is een sterke kosmische energie met een hoog Licht- (weten) en Liefde-gehalte.
Als je redelijk bewust bent van je lichaam, zul je blij verrast zijn over de liefdevolle, ontspannende, bewustmakende, helende en pijnstillende kracht van deze energie.
Het helpt je psychische en, indien karmisch toegestaan, fysieke klachten te verminderen of helen.

Behandelingen geef ik terwijl je gekleed op een behandeltafel ligt, zonodig warm toegedekt. Ontspannende muziek kan je verder helpen ontspannen. Een behandeling duurt ongeveer een uur, buiten een eventueel gesprekje vooraf of erna.

Als je wel wat positieve energie en extra kracht kunt gebruiken, probeer eens een behandeling en zie wat het met je doet. Het kan even confronterend zijn, wat er los kan komen, maar na een paar behandelingen zul je je vaak rustiger, helderder, krachtiger en gelukkiger voelen.

Cursussen en afstemmingen in Shambhala-Eenheid

geef ik voor mensen die graag actief hun geluk, gezondheid, bewustzijn en effect van hun handelen willen beïnvloeden en/of graag anderen willen helpen. Dit kan individueel of in groepsverband plaatsvinden. Individueel kan het ingevoegd worden bij een behandelsessie.

Het volgende kan aan bod komen:

  1. Meditatie (bij groepen)
  2. Grondingsoefening
  3. Afstemming in de passende Shambhala Eenheid graad
  4. Onderlinge energie-uitwisselingen (bij groepen)
  5. Groepshealing op afstand (bij groepen)
  6. Tips voor klachtenbestrijding cursussen Shambhala Eenheid.

Als je belangstelling hebt, kun je je telefonisch of via Email aanmelden. Je kunt je ook met een eigen groep aanmelden (2 tot 6 personen).

Het Shambhala-Eenheid systeem vergt een actieve voorbereiding en betrokkenheid van de geïnteresseerde. Na betaling van €50,- ontvang je de informatie voor de betreffende graad per mail. Je kunt je de stof inclusief de geïntegreerde video's eigen maken. Daarna maak je een afspraak om de betrokken energetische symbolen in je aura te laten plaatsen. Dit zal je bewustzijn, gezondheid en persoonlijkheid in positief opzicht sterk beïnvloeden.

Aanmelden voor afstemmingen of zelfhulp-bijeenkomsten bij Annemiek : 06-536 526 46 of per mail
Locatie: Azalealaan 4 (tenzij anders vermeld)
5582 ED Waalre (Voldijn), bij Eindhoven
Noord-Brabant

Groepsmeditatie voor kinderen

Behalve door individuele begeleiding, bied ik ook mijn diensten aan om klassikaal op school of met kleinere groepen in mijn praktijk, geleide meditaties met kinderen te doen.

Het effect? Breinonderzoek heeft aangetoond dat kinderen die meditatie hebben gedaan of doen, anders omgaan met stressvolle situaties en zich beter in kunnen leven in anderen. Ze maken andere keuzes in conflictsituaties: meer bewust en vanuit rust. Minder vanuit een impuls of drift. Ze kunnen beter bij zichzelf blijven en zich beter concentreren. Ze zullen eerlijker durven zijn en zich duidelijker en tactischer kunnen uiten.           

Meditatie is goed voor alle kinderhersenen in ontwikkeling en heeft al een blijvend effect na 8 weken mediteren.

Inspireert het u om het Wezen van een kind in zijn/haar leven te behouden en te versterken? Waardoor het er zijn/haar leven lang plezier van heeft?


Laten we het
proberen op uw school! 5 à 10 minuten per klas is voldoende.
Bel me voor een plan!